22. susret Udruga umirovljenika Zagrebačke županije u Gradecu

GRADEC – Udruga umirovljenika Općine Gradec pod pokroviteljstvom Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije i u suradnji s Općinom Gradec imala je  veliku čast i obvezu da ove godine organizira i bude domaćinom već tradicionalnih 22. susreta Udruga umirovljenika Zagrebačke županije. Protokol županijskih, sportskih susreta Udruga umirovljenika Zagrebačke županije, domaćini Udruga umirovljenika Općine Gradec, održalo se u centru Gradeca.

Događanje je obuhvaćalo i slijedeće lokacije:
– školsko igralište – veliki šator;
– školska sportska dvorana – Osnovna škola Gradec;
– dvorište i stara Osnovna škola Gradec (Biskupski dvorac);
– općinska dvorana u prizemlju zgrade Općine Gradec;
– društveni dom u Gradečkom Pavlovcu.

Sudjelovalo je  27 udruga, a ukupan broj gostiju smještenih pod šatorom na igralištu Osnovne škole u Gradecu kretalo se do 1000 gostiju prvoga i do 800 gostiju drugog dana.
Pripreme su počele  oko 07.00 sati ujutro, a svečani i sportski program od 09.00 sati ujutro do večernjih sati (oko 18.00 sati), prilikom povratka udruga svojim kućama. Prvog dana su u programu bili sportski susreti (pikado, šah, belot, potezanje užeta žene i muškarci) koji su se provodili u gore navedenim destinacijama, a drugog dana pod šatorom nastupaju zborovi udruga.

S obzirom da su se udruge za prijevoz koristile  autobuse kao i osobna vozila, bila je gužva u dolasku i odlasku u i iz Gradeca. Za njihovo parkiranje, u dogovoru s našom načelnicom, iznašli su se odgovarajući prostore. Shodno tome, u navedenom vremenu u jutro i popodne organizirali su se i neophodne mjere regulacije prometa prema konkretnim potrebama i mjerama sigurnosti u prometu, a koje je  regulirala Vatrogasna zajednica Općine Gradec sa svojim vatrogascima iz Dobrovoljnih vatrogasnih društava na području Općine Gradec.

Možda će Vas zanimati...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *