Brojne aktivnosti podružnice Sveta Marija

MEĐIMURJE -Podružnica umirovljenika Sv.Marije održala je 3.travnja 2016. izvještajnu godišnju skupštinu, kojoj je prisustvovalo oko sto pedeset članova.

Predsjednik podružnice Antun Pavlić upoznao je članove s aktivnostima u protekloj godini u kojoj su organizirani izleti u toplice i to u Sv. Martin na Muri ali i u susjednu Mađarsku. Već nekoliko godina najpopularniji je izlet u toplice poznat po nazivu: “Bake i unuci” za koji su potrebna i dva autobusa.

Održani su i sportski susreti kako na nivou udruge tako i između susjednih Podružnica. Svake godine udruga sudjeluje i u organizaciji proslave 50. i 60. obljetnice braka koju organizira Matica umirovljenika Međimurske županije. Povodom Božića posjećuju se stariji i bolesni s prigodnim poklonima. U 2015. godini obilježen je i dan starijih s prigodnim druženjem i predavanjem koje je održao dr. Božidar Poljak, te udruge gluhih i nagluhih osoba MŽ i udruga Sluh iz Varaždina.

Na skupštini je bilo izraženo nezadovoljstvo zbog poskupljenja dodatnog zdravstvenog osiguranja. Nakon službenog dijela članovi su nastavili druženje uz mali domjenak i glazbu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napisao: Josip Frančić, Hrvatski umirovljenički list

Možda će Vas zanimati...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *