Čazma: ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA ŽUPANIJSKE MATICE UMIROVLJENIKA

Matica umirovljenika Bjelovarsko-bilogorske županije broji 8000 članova koji djeluju u 25 udruga,rečeno je na skupštini održanoj u Domu umirovljenika u Čazmi kraje prošle godine.Izvješće o dosadašnjem radu i planu daljnjih aktivnosti podnio je predsjednik Matice BBŽ, Željko Held.
U suradnji s gradskim i općinskim udrugama Matica je tijekom prošle godine organizirala razne aktivnosti, na kojima je sudjelovalo oko 1300 članova. Riječ je o sportskim susretima umirovljenika u Kukavici i Daruvaru te festivalu pjevačkih zborova u Garešnici, gdje su nastupili zborovi iz Čazme, Daruvara, Grubišinog Polja, Končanice, Šandorovca, Štefanja i Velikog Grđevca.
Umirovljenike je pozdravio čazmanski gradonačelnik Dinko Pirak, izrazivši zadovoljstvo što je skup održan u obnovljenom Domu umirovljenika gdje će se , po programu koji je u postupku odobravanja, ondje provoditi aktivnosti dnevnog boravka za umirovljenike s čazmanskog područja.
Poslije radnog dijela Skupštine umirovljenici su se zabavljali uz glazbu čazmanskih svirača, a na kraju kao iznenađenje, posjetili su Božićnu priču s čarolijom četiri milijuna lampica u Grabovnici, za koju im je Grad Čazma platio ulaznice, a domaćin bila čazmanska Matica umirovljenika. Franjo Jagatić

Možda će Vas zanimati...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *