Nova destinacija za umirovljeničke izlete i terapije

 

Putovanje u Banju Luku – Tridesetak predstavnika udruga umirovljenika Krapinsko – zagorske županije i desetak iz Zagreba proveli su tru dana u lječilištu Banja Kulaši pored Prnjavora, gdje su se upoznali s ponudom te nove destinacije u turističkoj ponudi Bosne i Hercegovine.

Pristupačne cijene, niže od hrvatskih, lijepo uređen hotel i ponuda terapija aduti su s kojima izlaze na tržište, ciljajući i umirovljeničku populaciju kojoj su prilagođeni kraći i duži boravci s mogućnošću korištenja fizikalne terapije i kupanja u ljekovitoj hipotermalnoj vodi u zatvorenim i otvorenim bazenima.

Lječilište nudi jednodnevni i višednevni posjet za pojedince i grupe ili vikend program s plesnim večerima te sedmodnevne ili desetodnevne boravke s medicinskim sadržajima. Voda se preporuča i za konzumiranje radi liječenja mnogih tegoba, sve pod stručnim nadzorom liječnika i fizioterapeuta.

Destinacija je sada bliža Hrvatskoj jer je do pred Prnjavor sagrađena autocesta koja će spajati Banja Luku i Doboj, tako da vožnja od granice kod Gradiške do Kulaša traje tek 60–tak minuta. Boravak u Kulašima organizirala je tvrtka Pavletić koja najavljuje otvaranje još novih odredišta, ali i dalekih putovanja.

 

Možda će Vas zanimati...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *