SKUPŠTINA JEDNOGLASNO USVOJILA IZVJEŠĆE I PLAN RADA

SLATINA – Redovna godišnja izvještajna skupština Udruge umirovljenika Slatina održana je u prostorijama Crvenog križa Slatina.

Na samom početku izbrana su radna tijela skupštine, a izvješće o radu kao i plan rada za naredno razdoblje podnio je predsjednik Vladimir Domić. U svom obraćanju predsjednik Domić nabrojao je brojne aktiv-nosti udruge posebno istaknuvši svečano obilježavanje 70 obljetnice, odličnu suradnju sa Gradom Slatinom, udrugama sa područja grada Slatine i umirovljeničkim udrugama iz cijele županije, čiji su brojni predstavnici i prisustvovali na izvještajnoj skupštini.

Uz ostalo, na dnevnom redu bilo je i izvješ će blagajnice Nade Nikšić i predsjednika nadzornog odbora Stjepana Kajsera koja su jednoglasno usvojena kao i planovi za naredno razdoblje.

Ovom prilikom na skupštini su dodijeljena i priznanja za više godišnje članstvo u Udruzi umirovljenika Slatina koja su trebala biti uručena na svečanom obilježavanju 70. obljetnice ali zbog velikog broja predana su na izvještajnoj skupštini. Skupu umirovljenika su prisustvovali brojni gosti među kojima i Radenko Pavić pročelnik Ureda gradonačelnika Grada Slatine koji pohvalio rad Udruge i njihove brojne aktivnosti koji je Grad Slatina prepoznao i koje će kao i do sada podržavati.

Možda će Vas zanimati...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *