Vidovec: Intenzivna aktivnost udruge

Naši umirovljenici i dalje nastavljaju intenzivno sa svojim aktivnostima. U drugom polugodištu prošle godine bili smo dva puta na kupanju i to u srpnju u Termama Tuhelj te u kolovozu u Toplicama Sveti Martin. Tradiciju smo nastavili hodočašćem u Mariju Bistricu 7.listopada, kada je bilo vojno i policijsko hodočašće. Na povratku smo imali večeru i druženje u Novoj Vesi.
Za praznik i proslavu „Martinja“ organizirali smo 11.studenog izlet u Gornju Dubravu. Večera i druženje potrajalo je do 23 sata, a nakon toga bio je povratak našim domovima.
Učešće u cijeni naših izleta je približno trećina punog iznosa, a ostali dio plaća Udruga iz sredstava dobivenih putem natječaja iz naše Općine uz napomenu da ta sredstva moraju biti utrošena strogo namjenski za naše programe.
Početkom 11.mjeseca organizirali smo tečaj iz informatike za naše članove. Prijavilo se pet naših članica, koje su uspješno ovladale vještinama rada na kompjutoru. Ovom prilikom zahvaljujemo zaposlenici Općine Vidovec Emini Ljubek, mag.oec. na pomoći.
Povodom Božićnih blagdana posjetili smo sve naše članice i članove te im uručili skroman poklon sa živežnim namirnicama, koje je velikim dijelom donirala Općina Vidovec, a manjim dijelom Savez udruga umirovljenika Varaždinske županije te im ovom prilikom svima zahvaljujemo sa veliko HVALA.
Pripremili smo Božićno-novogodišnje druženje 29.prosinca u Vatrogasnom domu u Vidovcu. To je novo proširenje naših aktivnosti i ako se pokaže uspješnim nastavit ćemo i dalje s takvim druženjima.
Predsjednik Udruge: Ivan Benček

Možda će Vas zanimati...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *