Za jedan osmijeh Per in sorriso

 

Rovinj – Udruga umirovljenika grada Rovinja tradicionalno već osmo godinu u svojim je prostorijama organizirala susret s članovima Društva osoba s invaliditetom Rovinj pod nazivom “Za jedan osmijeh – Per un sorriso”. Za tu prigodu zbog “Nuvola” koju vodi Sara Salvi, te članovi dramsko – literarne sekcije uz voditeljicu Nevenku Uljanić Degobbis, zajedno sa gostima osmislili su i izveli kratki program koji je oduševio mnogobrojnu publiku.

Ove je godine susret je prošao izuzetno veselo, puno emocija što se osjetilo kroz svaku točku programa.

Predsjednica Udruge umirovljenika grada Rovinja Marija Pamić – Jeromela započela je svoju svečanost pozdravljajući sve prisutne i goste. Ukratko je objasnila zašto naziv susreta “Za jedan osmijeh”, a to je stoga jer osmijeh je besplatan i uveseljava onoga koji prima i onoga koji tko osmijeh šalje. Posebno je pozdravila i zahvalila se izuzetnim voditeljicama Udruge osoba s invaliditetom : Mirjanu Kmačić Pellizzer, Jelenu Petranović i Tamaru Teković te volontere i članove Udruge umirovljenika koji su osmislili i izveli program. Zbog Udruge “Nuvola” otpjevao je nekoliko pjesama, a vrijedne ruke umirovljenica ispekle su kolače kako bi počastile goste. Članovi Udruge osoba s invaliditetom otpjevali su uz plesne korake pjesmu Mije Dimšić “Život nije siv”. Izbor pjesme i koreografiju osmislila je članica i asistentica Udruge osoba s invaliditetom Corina Šuran.

Nakon službenog djela gosti su se počastili kolačima i sokovima, druženje se nastavila uz glabu i ples, a gost večeri bila je grupa “Magnolije” koja je svoj nastup humanitarno poklonila našem druženju.

Možda će Vas zanimati...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *